Maksu- ja toimitusehdot

Toimituskulut

Kaikki tilaukset toimitamme painon perusteella laskettujen postimaksujen perusteella.
Toimitamme ainoastaan Suomeen.
 

Palautukset

Tuotteillamme on kuluttajasuojalain mukainen täysi palautus- ja vaihto-oikeus 14 päivän ajan kaupantekohetkestä, edellyttäen että tuote on käyttämätön ja ehjä, tuote on alkuperäisessä ja ehjässä pakkauksessaan, tuotteen täytyy olla hyvin pakattu ja mukana pitää olla kuitti ostosta, kaikista palautuksista sovittava erikseen. Ota yhteyttä: revotec@revotec.fi . Lähetämme sinulle palautuskaavakkeen palautusohjeineen.

Mikäli asiakas palauttaa osan tuotteista paketti-/yhdistelmätarjouksista, veloitamme asiakkaan pitämät tuotteet verkkokauppamme normaalin hinnaston mukaisesti. 

Erikseen tilauksesta valmistettavilla tuotteilla ei ole vaihto-/palautusoikeutta. 

13.6.2014 voimaan tulleen EU-direktiivin mukaan asiakas vastaa palautuksesta aiheutuneista kuluista. Veloitamme palautuksista Postin ja Matkahuollon normaalin hinnaston mukaisesti, sekä mahdollset asiakkaan maksutavasta aiheutuneet lisät. Yritysasiakkailta veloitamme sekä lähetys, että palautuskulut maksutapalisineen.

Tilauksen sitovuus

Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse (puhelin 045 322 2200). Kuluttaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.

Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun Revotec Oy on sähköpostitse lähettänyt tilausvahvistuksen. Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen ei Revotec Oy:llä ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

 Hinnat

Tuotteiden hinnat on ilmoitettu euroissa ja ne sisältävät arvonlisäveron 24 %. Oikeus tuote- ja hinnan muutoksiin pidätetään.

Maksuehdot ja toimitustavat

Valikoimassamme olevat tuotteet ovat sekä varastotuotteita että tehdastilaustuotteita. Toimitusaika on ilmoitettu tuotetiedoissa. Mikäli tuotteen toimitus viivästyy ilmoitetusta asiakkaaseen otetaan yhteyttä.

Tilatut tuoteet kuitenkin pyritään postittamaan asiakkaalle viivytyksettä. Varastotilanne kuitenkin muuttuu jatkuvasti ja saatavuus voi vaihdella. Tästä ilmoitamme aina tilauksen yhteydessä. Jos sinulla on erityinen kiire saada tilaamasi tuotteet niin soita ja kysy heti tilannetta tai vaihtoehtotuotetta.

Jos postitse/matkahuollon kautta saamasi paketti on rikkoontunut, tee siitä välittömästi kirjallinen vahinkoilmoitus virkailijalle. Pyydä kaavakkeen täyttämisessä hänen apuaan. Emme vastaa kuljetuksessa aiheutuneista vahingoista.

Emme toimita tuotteita matka- / postiennakolla pääkaupunkiseudulle emmekä poste restantte osoitteiiin. Pääkaupunkiseudulla tuotteet on mahdollista tulla noutamaan joko Helsingin tai Vantaan varastolta sovittuna ajankohtana. Poste Restantte osoitteisiin toimitetaan tuotteet etukäteismaksun jälkeen. Käytäntö johtuu siitä että suurin osa näistä toimituksista on jäänyt noutamatta.


Maksutavat

Checkout verkkomaksu

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.
 Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista.

Lue lisää: Katso Checkout maksuehdot

Joustoraha

on kotimainen maksutapa jolla voit maksaa verkkokauppaostoksesi kätevästi ja korottomasti laskulla tai pienemmissä osissa, alkaen 20 €/kk, jopa 12 osassa. Toteuta sinäkin unelmasi jo tänään Joustorahalla! Joustoraha palvelu on tarkoitettu kaikille yli 20-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille ja maksimissaan 1000 euron ostoksiin. Joustorahalla maksaminen on erittäin turvallista, tunnistamme kaikki asiakkaamme verkkopankkitunnuksin. Lue lisää osoitteessa www.joustoraha.fi/kuvaus . Joustorahan tarjoaa Risicum Oyj.

Tilisiirto

Tilisiirrolla maksettaessa toimitamme tuotteet suorituksen saavuttua tilillemme.
Maksuhuomautuksesta veloitamme viisi euroa kappaleelta.

Posti- ja Matkaennakkolähetyksen lunastamatta jättäminen

Postiennakkotilauksen noutamatta jättäminen ei ole kuluttajansuojalain suoman mahdollisuuden mukainen tuotteenpalautus, vaan se on ostajan toimesta tapahtuva sopimusrikkomus (Kuluttajansuojalaki 5. luku 2§). Edellä mainitunlaisissa tapauksissa myyjällä on oikeus vaatia ostajalta korvausta myyjälle aiheutuneista kuluista. (Kuluttajansuojalaki 5. luku 28 §).

Kuluttajansuojalaki

5 § (5.1.1994/16)
Tavarasta ennen luovutusta aiheutuvat kustannukset

Jollei toisin ole sovittu, myyjä vastaa kuljetuskustannuksista ja muista kustannuksista, joita tavarasta aiheutuu ennen sen luovutusta. Tämä ei kuitenkaan koske kustannuksia, jotka ovat johtuneet siitä, että luovutus on viivästynyt ostajan puolella olevasta syystä.
 
Tilaustuotteet

Tilaustuotteista veloitamme 20% tuotteen myyntihinnasta, mikäli tuote jää noutamatta tai jos tilaus peruutetaan asiakkaasta johtuvista syistä. Tilaustuotteilla ei ole varastotuotteita koskevaa 14 päivän palautusoikeutta.


Reklamaatio
 

Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut tms., tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa Revotec Oy :lle, sähköpostitse osoitteeseen myynti[at]revotec.fi. Virheellinen toimitus palautetaan postikuluitta Revotec Oy :n antamien ohjeiden mukaisesti. Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen. Saatuaan palautetun tavaran, palautamme jo mahdollisesti maksetun kauppahinnan
viipymättä asiakkaalle.

Takuut

Tuotteilla on valmistajasta ja tuotteesta riippuen 6kk, 1 tai 2 vuoden takuu.Takuuaika lasketaan alkuperäisestä ostopäivästä ja takuu on voimassa, jos tuote normaali käytössä/asennettaessa menee rikki ja voimme todeta siinä materiaali- tai valmistusvirheen. Korjaamme vioittuneen tuotteen tai vaihdamme uuteen vastaavaan tuotteeseen.
Takuu ei korvaa:Mahdollisesta viallisesta tuotteesta johtuvia välillisiä vahinkoja.
Normaalissa käytössä kuluvia kuluvia osia.
Ulkopuolisen korjaamon kustannuksia.

Alustasarjojen takuut
FK:n alustasarjat: 6kk takuu
JOMin alustasarjat: 12kk takuu
Ta Technixin alustasarjat: 12kk takuu

Takuu ei kata virheellisestä asennuksesta johtuvia vikoja.

Takuupalautukset

Vialliset tuotteet tulee palauttaa Matkahuollon Bussipakettina 30 päivän kuluessa uusien osien vastaanottamisesta. Matkahuollon rahtikirjaan tulee merkitä asiakasnumeromme: 9431867. Laita rahdin maksajaksi vastaanottaja. Palautusosoite: Revotec Oy, Riipiläntie 51 B, 01730 Vantaa.

Mikäli vialliset osat eivät palaudu meille 35 vuorokauden kulessa siitä kun tuote on lähetetty meiltä, laskutamme osat sekä toimituskulut.

Mikäli valmistaja toteaa viallisena palautuneen tuotteen ehjäksi, laskutetaan se asiakkaalta toimituskuluineen.

 

Ylivoimainen este (Force majeure)

Revotec Oy ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Revotec Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, tavarantoimittajasta,  viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Revotec Oy :n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.
 

 Riitojen ratkaisu

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Asiakastiedot

Emme käytä saamiamme asiakastietoja suoramarkkinointiin luvatta.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Asennuksesta
 

Ennen osien asennusta tarkasta, että paketissa tuli mukana kaikki tarvittavat osat. Vertaa uutta osaa mm. kiinnityspisteiltään vanhaan. Jos osa on väärä- älä asenna. Suosittelemme käyttämään asennuksissa ammattitaitoista asennusliikettä.

Alustojen ilmoitetut madallukset ovat valmistajien suuntaa antavia ilmoituksia. Sama alustasarja on monissa tapauksissa hyväksytty käytettäväksi eri automalleissa, joten eri painoiset moottorit, vaihteistot, lisävarusteet, auton ajokilometrit jne. vaikuttavat lopulliseen madallukseen. Lopullinen madallus näkyy vasta, kun autolla on ajettu jonkin verran ja osat ovat asettuneet paikoilleen.

Ennen coilovereiden korkeudensäätöä, lue tarkasti mukana toimitettu Tüv-todistus, siinä on usein ilmoitettu alustan säätörajat. Tolpassa pitää olla tietty minimimäärä kierrettä säätöosan alla. Kierteen loppuun asti kiertäminen aiheuttaa kolinaa (jouset löysällä), jousituksen toimimattomuuden, vaaratilanteita liikenteessä ja lopulta iskunvaimentimen rikkoutumisen. Tüv-todistuksessa on usein ilmoitettu sallitut säätörajat mittauspisteineen ja niitä on ehdottomasti noudatettava.

Alustasarjat ja madallusjouset ovat auton muuttamiseen tarkoitettuja erikoisosia joten niiden takuu kattaa vain osat, ei asennus- tai muita seurannaiskuluja. Kilpakäytössä, kilpa-ajoharjoituksissa tai vastaavassa käytössä olevilla alustasarjoilla ei ole takuuta.

Maksimi sallittu madallus jousituksesta Suomessa on 51mm. Myös korkeussäädettävillä saa madaltaa vain 51mm. Minimi maavara on kuormaamattomana 80mm.

Pyöränkumien suuntaustodistus on näytettävä jos auto on EY-tyyppihyväksytty (uudet henkilöautomallit käyttöönotto 1.1.96 eteenpäin ja kaikki henkilöautot käyttöönotto 1.1.98 eteenpäin tarvitaan myös E-hyväksyntä tai TUV-todistus että sarja on tarkoitettu kyseiseen automalliin.

Alustasarjan asentaminen voi vaikuttaa myös auton muiden, yleensä alustan ja voimansiirron osien, takuuseen. Tiedustele tarvittaessa automaahantuojaltasi em. asiaa.

Ennen korinosien maalaamista sovita osat paikoilleen, sillä jotkin osat voivat vaatia hieman muokkaamista. Maalatuilla taikka muokatuilla korinosilla ei ole palautusoikeutta.

Jatka